Galamiddag

Nerikes kattklubb välkomnar alla till en härlig Scandinavian Winner-fest på Scandic Grand Hotell med god mat, levande musik och dans hela lördagskvällen lång!

Var och när?

Scandic Grand Hotell
Fabriksgatan 21-23, Örebro

24 februari kl 20

Meny

Galamiddagen består av en trerättersmeny där du kan välja mellan kött eller vegetariskt alternativ. Sallad, bröd, smör och bordsvatten/mineralvatten ingår.
Det finns möjlighet att förköpa drinkbiljetter på Scandic Grand Hotell under lördagen, vi rekommenderar det för att minska köerna i baren och ge er möjlighet att sätta er direkt vid bordet och beställa er dryck där.

Förrätt
Frittata på soltorkade tomater och svartrot serveras med tryffelaioli och krispig senapskål samt svenska semitorkade tomater

Varmrätt
Kött-alternativ: Kalvfärsbiffar, kantarellsås och örtslungade primörer samt smörbakad potatis

Vegetariskt alternativ: Wellington med smak av svamp & örter, serveras med Madeirasky, örtslungade primörer och smörbakad potatis

Dessert
Vitchokladmousse, citrusmarinerade svenska hallon, stekt silviakaka, brynt chokladflarn

Anmälan till galamiddagen

Du anmäler dig till galamiddagen via vår webbshop; shop.sws2024.se. Där kan du även förbeställa lunch och frukostpåsar om du önskar.

Sista dag för anmälan och betalning är onsdagen den 14 februari

Kvällens band, Bandet Lundgren, är specialkomponerat för oss och de beskriver sig så här

En sammansättning av ett gäng sköna och unga män som gillar musik. Frontfigur och sångare Inge Lundgren med mångårig erfarenhet på scen. Allt från att med sitt populära band Solid som fyllt alla stora ställen i Sverige till att vara fältartist på militärbaser i världen.

Med sig har han sina vapendragare i form av Henrik Hagel på keyboard som annars är medlem i Kenneth & the Knutters. Pelle Mellberg på bas, Stefan Kahl på trummor och Henke Johansson på gitarr gör att bandet är komplett och unikt sammansatt för er galamiddag.

Det kommer att bjudas på skönsång, sing-a-long, dansvänligt, tunggung och med en hög igenkänningsfaktor!

Som Inge säger- Vi går inte hem förrän alla satt sig på golvet och sjungit Idas sommarvisa